Des d'aquí podeu actualitzar les vostres preferències per rebre els comunicats del Gremi. Si esteu en aquesta llista és per la vostra condició d'associat. L'afiliació al Gremi és voluntat de la vostra empresa, si tens qualsevol consulta posa't en contacte amb la nostra secretaria.

El Gremi d’Editors de Catalunya informa que les dades personals que ens proporcioneu emplenant aquest formulari seran tractades pel Gremi d’Editors de Catalunya com a responsable d’aquest lloc web.
La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que us sol•licitem és per enviar-vos les nostres publicacions així com, informació diversa del vostre interès relacionada exclusivament amb l’activitat del Gremi.
En marcar la casella d’acceptació esteu donant el vostre legítim consentiment per a que les vostres dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites a la política de privacitat.
Podreu exercir en qualsevol moment els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació al tractament i portabilitat de les vostres dades amb una comunicació dirigida al Gremi d’Editors de Catalunya, carrer de València, 279 1r, 08009 Barcelona o enviant un email a l'adreça electrònica lopd@gremieditors.cat.
Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra pàgina web www.gremieditors.cat  així com, consultar la nostra política de privacitat.
* Obligatori

Gremi d'Editors de Catalunya usarà la informació que proporcioneu en aquest formulari per estar en contacte amb vostè i per proporcionar actualitzacions i màrqueting. Si us plau, indiqueu que accepteu saber de nosaltres: